top of page

Congresdag  Brabantse Dag

De Brabantse Dag voor tandartsen is een jaarlijks terugkerende congresdag georganiseerd door de stichting P.A.O.T. Eindhoven. Bezoekers van onze congresdag zijn met name tandartsen uit de regio. De Brabantse Dag is daarom niet alleen een dag gericht op nascholing, maar ook een gezellige dag voor intercollegiale contacten.

Uiteraard zijn tandartsen van buiten de regio ook van
harte welkom!

Voor meer informatie over de Brabantse Dag voor tandartsen 2023 en de sprekers verwijzen wij u graag naar de folder. Deze is te vinden onder het kopje 'Downloads' op deze website.

De Brabantse Dag vindt plaats in het Van der Valk Eindhoven. 

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Inschrijving voor de Brabantse Dag geschiedt door eenmalige overmaking van het congresgeld van € 325,- per deelnemer op het rekeningnummer van de stichting P.A.O.T. Eindhoven onder vermelding van voornaam, achternaam en BIG-registratienummer.

 

IBAN: NL94 RABO 0123456762 t.n.v. Stichting PAOT Eindhoven (BIC-code ABNANL2A).

De Brabantse Dag kan ook bezocht worden door studenten tandheelkunde. Het congresgeld voor studenten is €150,- per deelnemend student.

Bij annulering van de inschrijving zal tot 4 weken voorafgaand aan de Brabantse Dag het volledige al betaalde congresgeld teruggestort worden op rekening van de betreffende deelnemer.

Wordt de inschrijving binnen 4 weken voorafgaand aan de Brabantse Dag geannuleerd dan zal de helft van het al betaalde congresgeld teruggestort worden op rekening van de betreffende deelnemer.

Voor deelnemers aan de Brabantse Dag worden KRT punten aangevraagd.

Scherm­afbeelding 2023-01-11 om 15.59.11.png
bottom of page